Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойовики обстріляли 43 рази Луганщину: поранено двох мирних жителів

П'ятниця, 5 грудня 2014, 09:48

У результаті обстрілу міста Щастя на Луганщині поранення отримали двоє мирних мешканців.

Про це в п’ятницю повідомляє голова Луганської ОДА Геннадій Москаль.

За минулу добу терористи так званої "ЛНР" 43 рази обстріляли підконтрольну Україні територію Луганської області. На жаль, не обійшлося без постраждалих серед мирного населення.

У місті Щастя в результаті мінометного та артилерійського обстрілів осколками поранені два місцеві мешканці — 37-річний чоловік та 53-річна жінка. Стан поранених задовільний, загрози життю немає.

Один із артилерійських снарядів влучив у будівлю районної електромережі. На щастя, всередині нікого з працівників не було, тому обійшлося без поранених. Сама будівля сильно пошкоджена" – розповів голова Луганської ОДА.

"Під обстріли також потрапили населені пункти Кримське, Трьохізбенка, Вільхове та Станиця Луганська", - повідомляє Москаль.

В Трьохізбенці мінометним обстрілом бойовики перебили високовольтну лінію, село знову залишилося без світла, при тому, що вночі там було 27 градусів морозу.

За словами Москаля, як і раніше, найскладніша ситуація залишається в Станиці Луганській. Протягом учорашнього дня й минулої ночі тут тривали ближні бої із застосуванням автоматичної зброї, гранатометів та мінометів.

Як повідомляє Москаль, у четвер о 22-й ночі селище вкотре обстріляли з "Градів". На вулицях Букаєва, Ломоносова та Лебединського пошкоджені вісім будинків, зруйнована будівля податкової інспекції.

Відновити пошкоджений у четвер газопровід поки що не вдалося, а якщо врахувати, що бойовими діями були перебиті ЛЕП, Станиця Луганська, села Валуйське, Вільхова, Макарове та Малинове станом на сьогоднішній ранок залишаються без світла, центральної води та центрального теплопостачання.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: