Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойовики за добу стріляли 45 разів. Використовували "гуманітарку" з РФ

Субота, 6 грудня 2014, 09:10

За минулу добу факти ворожої активності фіксувалися 45 разів, від обстрілів постраждали двоє мирних мешканців Донбасу.

"Використовуючи вміст гуманітарного конвою з РФ, банди терористів відкривали артилерійсько-мінометний вогонь та здійснювали залпи з "Градів", - зазначили у прес-центрі.

"Особливо це було відчутно на Луганському, Донецькому та Дебальцівському плацдармах. За минулу добу обстрілів зазнали мирні мешканці населених пунктів Кримське, Трьохізбенка, Вільхове, Макарове, Щастя, Березове, Опитне, Авдіївка, Марїнка, Нова Григорівка, Чернухіно, Орлово-Іванівка, Міус", - повідомили у штабі.

Українські військові нанесли 21 вогневий удар по скупченням живої сили та техніки бойовиків.

В районі міжнародного аеропорту Донецьк "кіборги" відбивають атаки терористів.

"Після того, як декілька днів тому у бою за старий термінал було знищено значну кількість елітних російських вояків, бандити лише один раз ризикнули наблизитись до позицій бійців АТО на відстань автоматного пострілу і знову потерпіли невдачу: відступили, кидаючи на полі бою свіжі трупи своїх поплічників", - йдеться у повідомленні.

Окрім того військові сапери проводять знищення нерозірваних боєприпасів, очищуючи територію населених пунктів.

Здійснюються пошуково-ударні дії з метою ліквідації диверсійних банд противника, протитанкові та механізовані підрозділи вдосконалюють практичну майстерність у використанні сучасних переносних протитанкових комплексів.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: