На Луганщині від "Градів" загинули двоє жінок та дитина - МВС

Субота, 10 січня 2015, 22:23

Під час артилерійського обстрілу у селищі Кряківка на Луганщині загинуло троє людей - 14-річна дівчинка, її мати та бабуся. 

Як повідомила представник облуправління МВС в Луганській області Тетяна Погукай, обстріл проводився з третьої до шостої ранку з реактивної системи залпового вогню "Град".

"О 9.45 до чергової частини Новоайдарського УМВС надійшло повідомлення від мешканки села про те, що на подвір’ї будинку № 34 по вулиці Набережна у селищі Кряківка загинули три людини.

На подвір’ї будинку, який знаходиться на околиці селища, правоохоронцями були виявлені тіла загиблих – 14-річної дівчинки та її 64-річної бабусі, а у будинку було виявлено тіло загиблої 50-річної матусі. Ця родина місяць потому поховала власника будинку, батька дівчинки.

Як з’ясувалося, люди загинули внаслідок артилерійського обстрілу селища, який вели бойовики з третьої до шостої ранку з реактивної системи залпового вогню БМ-21 "Град". Декілька снарядів попали на подвір’я будинку. Під час огляду трупів на тілах встановлені тілесні ушкодження у вигляді численних оскольчатих ран.

"Селище знаходиться поруч із с.Трьохізбенка - вони частіш за все потерпають від обстрілів бойовиків", - зазначила Погукай.

Під час роботи співробітників міліції на місці події у лісосмузі на відстані приблизно 500 метрів, військовослужбовці помітили танк бойовиків, який здійснював коректування дула в напрямку будинку, на подвір’ї якого знаходилась слідчо-оперативна група.

Через декілька хвилин бойовики з кулеметів почали обстрілювати правоохоронців.  Військовослужбовці 12 батальйону територіальної оборони "Київ" та бійці "Айдару" дали бойовикам відсіч.

З місця події вилучено уламки артилерійських снарядів. 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування