Лідер бойовиків Захарченко розповів про своє бачення Мінських угод

Четвер, 15 січня 2015, 17:51

Лідер бойовиків Олександр Захарченко вважає, що ведення бою за всю Донецьку область відповідає Мінським угодам.

Про таку розмову із Захарченко розповів "Українській правді" командир групи українських офіцерів у Спільному координаційному центрі з контролю за припиненням вогню Петро Канонік.

"Сьогодні була чергова спроба штурму аеропорту. Вона провалилася, хоча схоже, що щось вони могли відбити, але зараз бій триває. Нас туди не допустили, виходить, наши хлопці борються", - розповів він.

"Дійшло до того, що Захарченко грудьми кидався на нашого полковника, тому що не вийшло ж так, як він хотів (раніше Захарченко оголосив, що аеропорт буде взятий за 30 хвилин – ред.). Тепер він викручується", - розповів Канонік.

"Учора в нас була спроба з'їздити в аеропорт. Але вони інтенсивно обстрілювали. Сьогодні ми під'їхали дуже близько. Захарченко бігав з автоматом. Я йому пропонував сісти за стіл переговорів. Він відмовився. Я запитав: "Так що на Мінські угоди ви вже наплювали?" Він каже: "Чому? Ми їх будемо виконувати, але ми йдемо на захід відвойовувати свої території", - процитував розмову із Захарченком Канонік.

За його словами, станом на 18:47 бої в Донецькому аеропорту тривають.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News