Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луганщину обстрілювали з "Градів". У Щасті загинув військовий

Неділя, 18 січня 2015, 12:54

17 січня на в ніч на 18 січня на Луганщині з артилерії, мінометів та "Градів" тривали обстріли населених пунктів, контрольованих Україною.

Про це повідомив глава Луганської ОДА Геннадій Москаль.

"У м.Щастя після 2-х годин ночі реактивні снаряди з "Градів", випущені з боку контрольованої козаками так званого всевеликого войска донского Веселої Гори, влучили в будівлю школи міліції. Один український військовослужбовець загинув", - повідомив Москаль.

Під час вчорашнього обстрілу Попасної з "Градів" загинули двоє місцевих мешканців – чоловіки 57 та 58 років  - обидва отримали осколкові поранення, несумісні з життям.

"Ще двоє чоловіків – 30 та 62 років – поранені й доставлені в лікарню", - зазначив Москаль.

Інтенсивного артилерійського обстрілу зазнала й Трьохізбенка.

Після 3-ї години ночі кілька снарядів влучили в приміщення сільської школи. Два корпуси зруйновані повністю, один частково, підтверджена інформація про одного загиблого військовослужбовця. В селі перебиті кілька трансформаторів, електроенергії, як і раніше немає.

Починаючи з ранку 18 січня  стрілянина вщухла, у всіх гарячих точках області зберігається тиша.

"Режим перемир’я на Водохреще, про який домовилися голова Луганської ОДА Геннадій Москаль та глава так званої ЛНР Ігор Плотницький, дотримується", - зазначено у повідомленні.

Мобілізовані ремонтні бригади електриків та газовиків, які за 18 та 19 січня мають по максимуму відновити пошкоджені попередніми бойовими діями газопроводи та лінії електропередач у Станиці Луганській, Кримському, Трьохізбенці та інших населених пунктах.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування