Бої біля аеропорту не припиняються, біля Кримського була "танкова дуель"

Четвер, 22 січня 2015, 15:36

Бої в Донецькому аеропорту та поблизу нього не припиняються, дуже напружена обстановка в районі Дебальцевого.

Про це повідомляє прес-центр АТО у зведенні станом на 14:00 четверга.

"Найбільш напружена обстановка склалася в районі Дебальцевого. З ранку противник веде тут потужні обстріли позицій сил АТО. Наші військові ведуть контрбатарейну боротьбу. Незаконні збройні формування також намагається вести атакувальні дії, але кожен раз українські захисники дають ворогу відсіч", - інформує прес-центр.

"Не припиняються бої в Донецькому аеропорту та поблизу нього. Зранку противник 5 разів обстріляв з РСЗВ "Град" позиції українських військ в районі населеного пункту Тоненьке. Обстрілів з мінометів також зазнали Авдіївка та Мар’їнка. В районі Верхньоторецького бойовики кілька разів вдалися до безуспішних спроб атакувати", - повідомляють там.

У районі 29 та 31 блокпостів бойовики зранку вели обстріл українських позицій з артилерії та "Градів" поблизу населених пунктів Кримське та Нижнє.

"Близько 10:00 тут зав’язалась танкова дуель. В результаті грамотних дій наших танкістів противник відійшов, зараз в районі спостерігається відносне затишшя", - повідомляє прес-центр АТО.

На Маріупольському напрямку бойовики 6 разів обстріляли позиції сил АТО, "українські військові відкривали вогонь у відповідь".

"Знову зафіксоване відкриття вогню терористами по мирних громадянах. Обстрілу з артилерії зазнав н.п. Гранітне, також вогню з РСЗВ "Град" зазнав Авдіївський коксохімічний комбінат. Інформація про постраждалих уточнюється", - додає прес-центр АТО.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування