Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Під Маріуполем спокійно - комбат поширив дезу про атаку

П'ятниця, 23 січня 2015, 18:06

Інформація про те, що в прилеглих до Маріуполя районах терористи почали активні настання танками, не відповідають дійсності.

Про це повідомляють відразу кілька джерел, передає сайт 0629.

Раніше повідомлення про наступ на Маріуполь на своїй сторінці в Facebook зробив командир батальйону "Київ-1" Євген Дейдей.

"Після заяви Захарченка про намір взяти Маріуполь, в прилеглих до міста районах терористи почали наступ танками, - написав він. - Не виключаю, що активні атаки сепарів в інших секторах - відволікаючий маневр. Зараз сильно гримить в Талаківці. Тримаймося! Маріуполь- це Україна! Без варіантів! "

Прес-офіцер сектору "М" Дмитро Чалий спростував цю інформацію, заявивши, що єдиний обстріл за сьогодні був в районі Чермалика о 13.00. Терористи обстріляли позиції українських військових з мінометів. Зараз ситуація в секторі спокійна.

Спростував інформацію Дейдея і командир другого штурмової роти батальйону "Донбас" з позивним "Капітан Жак".

Він зазначив, що дуже часто комбати не знають, що відбувається на передовій і роблять заяви для залучення уваги до власної персони. "За таке в роки війни розстрілювали", - сказав він.

При цьому "Капітан Жак" також підкреслив, що на лінії фронту зараз спокійно.

Сайт 0629, зазначає, що до редакції надходять повідомлення про всілякі події, які не підтверджуються.

Так, в четвер на пр. Ленінградському нібито розірвався снаряд. Однак, такого не було. А в п'ятницю вдень "працівниця" комбінату "Азовсталь" по телефону повідомила, що були обстріляні азовстальські склади. Невідома була в істериці. Однак, ця інформація також не підтвердилася - на комбінаті все спокійно.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування