Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко: Ситуація на Донбасі має змінитися на краще

Середа, 7 січня 2015, 18:43

Ситуація на Донбасі має змінитися на краще.

Таке сподівання висловив президент Петро Порошенко у ході візиту на Івано-Франківщині до учасника АТО, старшого сержанта Миколи Лозяка, який 27 липня під час бойового завдання поблизу Амвросіївки потрапив під мінометний обстріл й дістав вогнепального осколкового поранення ніг.

Як повідомили у прес-службі президента, Порошенко зауважив, що українська армія отримала нове озброєнні та  забезпечення і висловив переконання, що після такого посилення ситуація на Донбасі зміниться на краще.

"Уже є зброя, техніка, навчилися воювати", - зазначив Порошенко.

Як відомо, 5 січня на військовому полігоні під Житомиром відбулася передача чергових 100 одиниць техніки для потреб української армії.

Як зазначив Порошенко,  за короткий термін вдалося значно посилити боєздатність Збройних сил України.

"Фактично за місяць ми передали нашим військовим значні обсяги нової або модернізованої бойової техніки. Найближчим часом заплановано чергові етапи передачі сучасної техніки до Збройних сил", - заявив Порошенко. 

"Те, що нам обіцяли наші партнери з Литви – щодо озброєння – ми вже отримали. Отримали першу партію теплого одягу, берців, оснащення з Канади – і зараз чекаємо ще на два літаки. Отримали партію-конвой з Польщі, з інших наших партнерів", - зазначив Порошенко.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: