Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

У Франції знову захопили заручників: у ювелірному магазині

П'ятниця, 9 січня 2015, 18:33

Нове захоплення заручників сталося в п'ятницю в ювелірному магазині в Монпельє на півдні Франції.

Про це повідомляє французьке видання 20minutes.

Як зазначається, крамниця знаходиться в центрі міста. Наразі вулиці навколо неї оточені силами безпеки. Вебсайт  24Matins стверджує, що наразі заручник один, його утримують двоє грабіжників. ВиданняMidilibre уточнює, що заручників двоє, обидва - співробітники магазину. 

Наразі пострілів не було, то ж заручники не поранені.

 фото з твіттера

Інформація про захоплення заручників надійшла незабаром після звільнення узятих в полон відвідувачів кошерного магазину в Парижі.

Між тим, наразі всі повідомлення з місця події свідчать про те, що це захоплення заручників не пов'язане із активністю ісламістів. "Відбувалося озброєне пограбування ювелірного магазину, але під час нього щось пішло не так", - повідомляє, зокрема, французька версіятелеканалу RTL

З найближчих вулиць та магазинів евакуювали всіх людей.

Як повідомлялося, під час штурму в Парижі загинуло четверо заручників, а також терорист.

Як відомо, двох підозрюваних у здійсненні теракту в редакції Charlie Hebdo, братів Шерифа та Саїда Кауши,  також було вбито під час поліцейської операції.

Нагадаємо,  в п’ятницю о 13.00 в Парижі сталася стрілянина в районі Порт-да-Вінсен в одному з магазинів, де продають кошерну продукцію. Згідно з інформацією, було захоплено п'ять заручників.

Європейська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування