Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Штаб АТО: Спроби бойовиків взяти Дебальцеве захлинулися

Неділя, 1 лютого 2015, 20:58

Спроби проросійських бойовиків атакувати та знешкодили сили АТО у Дебальцевому провалилися. 

 Про це Українській правді заявив керівник ІАЦ РНБО Андрій Лисенко.

"Українським військовим вдалося зупинити спроби російських найманців - їхні атаки захлинулися", - заявив речник РНБО.

При цьому він підкреслив, що місто перебуває під повним контролем українських сил.  Разом з тим Лисенко підтвердив, що Дебальцево також постійно щільно обстрілюється  з боку бойовиків.

Разом з тим, говорячи про Вуглегірськ, речник РНБО зазначив, що терористи  опинилися там у "вогневій пастці". 

Окрім того у своєму Facebook радник глави МВС Зорян Шкіряк зазначив:  "Отримав важливу інформацію з Дебальцевого. Сьогодні ввечері, під час розгортання в бойовий порядок, сили АТО, завдяки потужним ударам артилерії ЗСУ, вщент розгромили колону російсько-терористичних військ". 

"Ця важка техніка, танки та артустановки ворога, йшли на посилення спроб прориву бойовиків на Дебальцеве. Точна кількість втрат агресора встановлюється, але мова йде про десятки загиблих терористів та знищення значної кількості російської техніки.
Чергова хвиля наступу варварів на Дебальцеве захлинулася.  Сили АТО утримують свої позиції і повністю контролюють трасу Дебальцеве - Артемівськ", - заявив Шкіряк. 

У свою чергу народний депутат Тарас Пастух, який перебуває  в районі Дебальцевого, повідомив: Дебальцево  - українське. 

"Відбили штурм на базовий табір... Тоді до нього з трудом дострілювала артилерія, сьогодні вже дійшла ворожа піхота. Нацгвардія місто покинула, чим відкрила до нас доступ. По всіх блокпостах постійні обстріли і танкові атаки", - зазначив він. 

Також він зазначив, що "підкріплення до нас так і не прибуло - воно зайшло в АТО, але туди де воно потрібно так і не дійшло". 

При цьому речник РНБО Андрій Лисенко заперечив дану інформацію та зазначив, що ті, хто перебуває на місцях не мають "повної картини дій". 

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування