Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко ще покладає сподівання на зустріч у Мінську

Вівторок, 10 лютого 2015, 17:54

Президент України Петро Порошенко сподівається на врегулювання конфлікту на Сході шляхом дипломатичних переговорів на зустрічі у "нормандському форматі" в Мінську 11 лютого.

Про це він сказав під час телефонної розмови  із президентом Європейської Ради Дональдом Туском, повідомляє прес-служба глави держави.

Співрозмовники обговорили ситуацію на Донбасі.

Порошенко повідомив Тускові про ескалацію конфлікту та артилерійський обстріл Краматорська, внаслідок чого загинули українські цивільні громадяни та військові, а також десятки людей отримали поранення.

Глава держави наголосив, що ескалація конфлікту вимагає більш рішучих дій на підтримку України з боку світової спільноти, в тому числі консолідованої позиції Європейського Союзу. При цьому Порошенко висловив сподівання на врегулювання ситуації шляхом дипломатичних переговорів та політичної підтримки на зустрічі у Нормандському форматі в Мінську 11 лютого.

Президент Туск запросив Порошенка взяти участь в засіданні Європейської Ради, яке відбудеться у Брюсселі в четвер, 12 лютого для обговорення ситуації та координації наступних кроків.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування