Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко запевняє, що не дозволить грабувати армію

П'ятниця, 13 лютого 2015, 13:16

Часи зневаги обороноздатністю України пішли в минуле, президент обіцяє захисникам країни забезпечити їх всім необхідним.

Про це президент Петро Порошенко заявив на церемонії вручення державних нагород у навчальному центрі Національної гвардії в с.Нові Петрівці Вишгородського району Київської області в п'ятницю, передає Інтерфакс-Україна.

"Я з повною відповідальністю заявляю, що часи зневаги обороноздатністю держави пішли в минуле. Я як верховний головнокомандувач, ми як вся українська влада не дозволимо грабувати українську армію, знищувати українську обороноздатність", - сказав він.

Він запевнив, що військові будуть забезпечені всім необхідним.

"Захисник України, який виконує свій священний обов'язок перед Вітчизною, буде забезпечений всім необхідним для перемоги, для нашої з вами перемоги", - додав Порошенко.

"Ця війна переконливо показала, що перемоги можна досягти тільки за умови об'єднання високого бойового духу, всенародної підтримки, сучасного озброєння і військової техніки, мужності і відваги", - сказав він.

Порошенко передав бійцям АТО 5 легкових і вантажних автомобілів для виконання бойових завдань. При цьому він висловив надію на те, що ця техніка дозволить більш ефективно виконувати бойові завдання і забезпечувати захист українським воїнам.

Порошенко також присвоїв звання Героя України з врученням ордену "Золота зірка" чотирьом командирам загонів і батальйонів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: