Дерев’янко заплутався у своїх помічниках

Середа, 18 лютого 2015, 14:33

Народний депутат Юрій Дерев’янко заявив, що має близько 20 помічників і не знає точно, чи є його "конкурент" по виборах до ВР у 2012 році у 87 окрузі Володимир Хопта його помічником.

Про це він сказав журналістам "Чесно".

"Моїм помічником він, можливо, і є. Він документи мав подати. Але чи він зараз оформлений - не знаю. У мене біля 20 помічників. Він має бути моїм помічником, бо був моїм помічником раніше, у минулому скликанні", - сказав Дерев’янко.

Як з’ясували журналісти "Чесно", Хопта є співголовою Благодійного фонду Юрія Дерев’янка.

Однак через певний час Дерев’янко все ж згадав, що Хопта таки балотувався на виборах 2012 року, крім того він згадав заяви Хопти напередодні виборів.

"Він не був технічним кандидатом. Він свідомо сказав, що йде на вибори, щоб контролювати їхній хід", - сказав Дерев’янко.

Ще один народний депутат Дмитро Андрієвський також взяв собі у помічники свого "конкурента" на виборах Руслана Кисіля.

"Ми разом навчалися, а те, що його політична сила "Наша Україна" висунула його кандидатом, то як це може вплинути на нашу співпрацю?", - запитав Андрієвський.

Він запевнив, що пропонував співпрацю і іншим конкурентам по округу, але ті "не відгукнулися".

Нагадаємо, законодавство дозволяє мати народному депутату до 31 помічника, при цьому лише 4 з них заробітна плата виплачується із державного бюджету, решта працюють на громадських засадах. 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...