Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Пашинський анонсував кадрові рекомендації після вивчення виходу з Дебальцевого

Понеділок, 23 лютого 2015, 17:47

З метою дослідження ситуації, що виникла у зв'язку із подіями в районі Дебальцевого, у Верховній Раді створять робочу групу.

Про це домовилися учасники засідання парламентського комітету з питань нацбезпеки та оборони, повідомляє кореспондент "Української правди".

"Ми пройшлись по усіх ситуаціях в Дебальцевому, розібрали дуже багато питань, і зараз приймаються відповідні рішення термінові й стратегічні. Я просто хочу сказати, що сьогодні ми почали нову сторінку в аналізі та ухваленні рішень у нашій державі. Всі рішення одностайні і будуть реалізовуватися", - сказав глава комітету Сергій Пашинський.

"Щодо Дебальцевого були детально проговорені ситуації, план існував. План був розроблений за місяць до цього, але в цілому я вважаю, що враховуючи моменти, що там були і сили, які росіяни кинули, наша команда впоралася на відмінно", - додав він.

"Інше питання - чи можливо це було зробити на 2 дні раніше, ми будемо це вивчати, працювати з керівником Генштабу, с командуванням сухопутних військ тому що тут питання відповідальності у всіх різні, і ці командири, які були, відповіли на усі запитання і не було претензій до їхньої роботи", - сказав Пашинський.

"За результатами роботи будуть кадрові рекомендації, але не такі сенсаційні, як ви думаєте. Ми дали робочу групу сформувати, це близько 5 депутатів. У нас є близько 7 питань, на які ми не отримали відповіді. Це питання, хто керував резервами коли деблокували Логіново: люди, які тут були не могли дати компетентноі відповіді", - зазначив він.

Окрім того, за словами Пашинського, робоча група планує детально проаналізувати всі рішення, зокрема, про відведення техніки.

Щодо загиблих в районі Дебальцевого, то глава комітету зазначив, що кількість загиблих наразі підраховується, бо досі є багато зниклих без вісти.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: