З Донбасу вже евакуювали понад 4300 людей

Неділя, 8 лютого 2015, 11:57

Протягом 7 лютого з небезпечних районів Донецької області вивезено 359 людей, з них 41 дитина та 2 людини, які не можуть самостійно пересуватись. 

Про це повідомили у Держслужбі з надзвичайних ситуацій.

При цьому з Дебальцевого та поруч розташованих населених пунктів (Новогригорівка, Комуна, Миронівське, Красний пахар) рятувальниками ДержНС  вивезено 262 людини, з них 21 дитина та 2 людини, які не можуть самостійно пересуватись.

Також з с. Чернухіне на броньованих автомобілях "КрАЗ" рятувальниками  вдалося вивезти 67 людей, з них 10 дітей, з Авдіївки було вивезено 30 людей, з них 10 дітей.

За даними ДержНС, з 28 січня з міст Авдіївка, Світлодарськ, Дебальцеве та поруч розташованих населених пунктів вивезено 4 344 людини з них 845 дітей та 80 людей, які не можуть самостійно пересуватись.

"На залізничних вокзалах м. Слов’янськ та Костянтинівка створено транзитні пункти для зустрічі людей. Після цього людей доправлять в інші регіони України для їх тимчасового проживання. Особи, які переміщуються, безкоштовно забезпечуються квитками для проїзду в межах України", - наголосили у ДержНС.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування