Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Україна запровадила в'їзд для росіян за закордонним паспортом

Неділя, 1 березня 2015, 09:15

З 1 березня в'їзд на територію України для громадян Росії можливий за закордонними паспортами. 

Згідно з постановою уряду №23 від 30 січня, 1 березня набуває чинності призупинення дії окремих положень "Угоди між Урядом України та Урядом Російської Федерації про безвізові поїздки громадян України і Російської Федерації".

З переліку документів громадян Росії для в'їзду, виїзду, перебування та пересування по території України виключений паспорт громадянина Росії або свідоцтво про народження (для дітей до 14 років).

Таким чином, в'їзд на територію України для російських громадян можливий лише по закордонному, дипломатичних та службових паспортів, паспорту моряка, льотному посвідченням члена екіпажу повітряного судна, а також свідченням для повернення в Росію.

Ті громадяни Росії, які до 1 березня в'їхали в Україну за внутрішніми паспортами, а діти - за свідоцтвом про народження, зможуть перебувати в Україні до 90 діб і безперешкодно повернутися в Росію.

Порядок перетину кордону для громадян Росії був запроваджений з метою забезпечення безпеки держави, збереження громадського порядку або охорони здоров'я населення.

Українські новини

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування