Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Кличка обіцяють відкрити всю інформацію про столичні будівництва

Неділя, 15 березня 2015, 16:45

Київська адміністрація планує відкрити максимальний доступ до інформації про містобудівні процеси у столиці.

Про це заяви заступник голови КМДА Павло Рябікін, повідомляє сайт міської влади.

"Буквально кілька днів тому на сайті містобудівного кадастру Києва з’явився новий розділ, в якому можна ознайомитися з інформацією про всі ділянки, на які видавалися містобудівні умови та обмеження. Це надзвичайно важливий крок з точки зору вдосконалення механізмів громадського контролю за будівництвом", - сказав чиновник.

Реклама:

Він додав, що кожен киянин, побачивши будмайданчик, зможе зайти на сайт містобудівного кадастру та подивитися, чи видавалися містобудівні умови та обмеження щодо цього об’єкту.

"Якщо не видавалися – це вже свідчить, що будівництво відбувається з порушенням. І нам дуже важливо якомога раніше дізнатися про такі випадки", – сказав Рябікін.

Він додав, що всі дані про будівництво, яке ведеться в Києві, будуть максимально відкритими, а інформацію на сайті постійно доповнюватимуть та розширюватимуть.

ВІДЕО ДНЯ

Чиновник висловив сподівання, що така відкритість сприятиме посиленню громадського контролю за містобудівною діяльністю.

Він також нагадав, що наразі працює над проектом створення незалежногоінтернет-ресурсу, який об’єднав би всю інформацію про забудовників та будівництво.

Українська правда. Київ 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: