Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк вимагає боєготовності – каратиме чиновників, які пасують

Понеділок, 16 березня 2015, 14:13

Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк планує покарати посадовців, які не виконують доручення уряду щодо гарантування цивільної безпеки населення.

Про це він заявив під час селекторної наради Державної комісії з надзвичайних ситуацій.

Яценюк попросив голову Держслужби з надзвичайних ситуацій Сергія Бочковського узагальнити і надати уряду інформацію щодо перевірок та облаштувань бомбосховищ у областях, а також щодо фінансування та придбання лікарських засобів та медичних препаратів.

"Я прошу вас узагальнити інформацію і внести на розгляд уряду питання про дисциплінарну відповідальність посадових осіб, винних у невиконанні доручень уряду щодо цивільного захисту громадян і посиленої боротьби з терористичною загрозою – аж до звільнення з займаних посад", - додав Яценюк.

"Ситуація залишається складною, російські терористичні війська відступати на даному етапі не збираються. Тому від нас усіх потрібна дисципліна та відповідальність", - наголосив він

"Міноборони та Генштаб повинні привести ЗСУ у повну бойову готовність, від ДСНС та обласних держадміністрацій потрібен цивільний захист, від СБУ – боротьба з тероризмом", - заявив прем’єр.

У свою чергу, голова ДСНС повідомив, що на даний момент Служба перевірила 72% бомбосховищ по країні.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: