На Байкалі потонув водій-екстремал. Янукович-молодший?

Неділя, 22 березня 2015, 12:58

У ЗМІ ширяться суперечливі повідомлення про нібито загибель молодшого сина екс-президента. 

Так, низка українських та російських ЗМІ, поширила повідомлення з посиланням на джерела про те, що саме Янукович-молодший, перебуваючи за кермом автомобіля Volkswagen разом з 5 пасажирами провалився під лід на озері Байкал (РФ).   Пасажирам вдалося врятуватися, водій загинув. 

За даними місцевих ЗМІ, у салоні перебували 5 громадян України та один - мешканець Москви, водієві - 33 роки, як і Януковичу-молодшому. Як відомо, після втечі екс-президента Януковича з країни він та його оточення оселилися в РФ.

Разом з цим керівник прес-служби МНС РФ по Іркутській області Андрій Шутов заявив  у коментарі ВВС Україна, що водій, який загинув - Віктор Давидов. Також він зауважив, що не думає, що "син президента міг бути водієм".

Як відомо, Янукович-молодший мав великий автопарк, захоплювався гонками та був організатором та учасником трофі-рейдів, сам був водієм. Разом з тим Давидова - прізвище матері дружини екс-президента, Людмили Янукович.

У свою чергу представник УВС по Іркутській області заявив у коментарі "КП", що інформація про загибель Януковича-молодшого не відповідає дійсності, після чого вимкнув телефон. 

Крім того у Байкальському пошуково-рятувальному загоні заявили: в автомобілі, який провалився під лід на Байкалі, не було людини на прізвище Янукович.

"За попередніми даними, серед тих, хто врятувався, були четверо громадян України, а водій був місцевим мешканцем. У жодного з знаходилися в автомобілі людей не було прізвища Янукович", - заявив представник БПСО, пише "Інтерфакс-Сибір".

В офіційному повідомленні МНС РФ вказано, що на озері Байкал районі північного краю острова Ольхон 21 березня автомобіль Volkswagen з 5 пасажирами провалився під лід внаслідок порушення вимог безпеки.  

"Громадяни виїхали на лід, щоб зробити кілька фотознімків. У районі мису Хобой автомобіль провалився в тріщину. Глибина в даному місці перевищує 20 метрів", - зазначили в МНС. За дві години пасажирів, яким вдалося покинути потопаючий "Фольксваген", було знайдено і доправлено до н.п. Сахюрта. Згодом рятувальники виявили тіло водія.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування