Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У парламенті Росії погрожують знову дозволити Путіну ввести війська в Україну

Вівторок, 24 березня 2015, 11:22

У російському парламенті знову озвучують ідею про те, щоб надати президенту Росії вводити війська в Україну.

З такою ініціативою виступив перший заступник голови фракції "Справедлива Росія" Михайло Ємельянов у відповідь на рішення палати представників американського конгресу, передає РИА Новости.

"Ми вважаємо, що наш парламент не повинен проходити повз цю заяву. Якщо реально Сполучені Штати почнуть поставки летальної зброї в Україну, ми повинні не соромлячись почати підтримувати ополченців, в тому числі озброєнням, і повернути президенту право вводити війська на територію України", - сказав Ємельянов журналістам.

Фото: Сергей Кузнецов / РИА Новости via http://lenta.ru/

На його думку, Росія не може дозволити створити з України "міжнародного бойовика, заточеного проти Росії".

Він назвав "провокаційним" рішення конгресменів США.

"Це свідчить про те, що США абсолютно не зацікавлені в деескалації конфлікту в Україні ... Сполучені Штати намагаються за будь-яку ціну  озброїти Україну, тому що в їх геополітичних планах України є тією стримуючою по відношенню до Росії державою, яка потрібна США, щоб не дати Росії розвинутися в нову супердержаву ", - зазначив депутат.

Як відомо, Палата представників Конгресу США ухвалила резолюцію із закликом до президента Барака Обами негайно надати Україні летальну зброю.

У лютому той же Ємельянов закликав розмістити на Донбасі "уряд України у вигнанні", практично повторивши "побажання" колишнього українського прем'єра Миколи Азарова. Перед цим Азаров озвучив у російських ЗМІ таку пропозицію.

1 березня 2014 російський Рада Федерації розглянув звернення Володимира Путіна про використання військ РФ на території України і рекомендував сенаторам підтримати його. 25 червня цю постанову було скасовано.

Росія спонсорує бойовиків на Донбасі, постачає їм військову техніку та боєприпаси. Крім того, таємно там діють найманці-добровольці і регулярні російські війська.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: