Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Біля Артемівська підірвався автобус: четверо загиблих

Середа, 25 березня 2015, 20:22

Пасажирський автобус, рухаючись з Горлівки в Артемівськ, підірвався на міні біля блокпосту.

Цю інформацію виданню Gorlovka.ua підтвердила заступник міського голови Артемівська Олена Головкіна.

Згідно з повідомленням, в автобусі знаходилося 26 осіб.

Заступник начальника обласного УМВС України в Донецькій області Ілля Ківа написав у Facebook, що автобус намагався об'їхати контрольний блокпост, внаслідок чого сталася трагедія: троє загиблих, шестеро людей - у тяжкому стані.

Станом на 22:00, за даними Донецької ОДА, кількість загиблих зросла до чотирьох, 11 поранених доставлені до лікарні, серед них троє у важкому стані.

Станом на 23:00 кількість поранених склала 17 осіб, з них 15 шпиталізовані, у тому числі 4 у тяжкому стані (1 у вкрай тяжкому стані), повідомляє ОДА.

В 20.30 поступило сообщение в дежурную часть Артемовского горотдела милиции – в поле, район Майорска, на мине подорвался...

Posted by Vyacheslav Abroskin on 25 березня 2015 р.
Усі фото: Ілля Ківа
 
 

За словами Іллі Ківи, водій автобусу не постраждав, і його допитують.

Пізніше він повідомив, що одразу після вибуху бойовики "ДНР" відкрили по автобусу з пасажирами - жителями Артемівська Донецької області, мінометний вогонь.

"Мінометний обстріл, відкритий терористами, перешкоджав машинам українських ДСНС і "швидкої допомоги" надати допомогу постраждалим мирним громадянам. Наразі на місці трагедії допомогу жителям Донбасу надають українські силовики", - додав Ківа.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування