Пілот, що розбив літак А-320 зі 150 пасажирами, пройшов психологічні тести на "блискуче"

Четвер, 26 березня 2015, 17:58

Пілот Germanwings Андреас Любітц, котрий, за даними слідства, навмисне спрямував літак на скелі, мав позитивні відгуки від колег і успішно пройшов всі психологічні та медичні тести.

Про це повідомив виконавчий директор Lufthansa, до складу якої входить Germanwings, Карстен Шпор, пише Mashable.

За словами Шпора, Любітц успішно пройшов всі медичні та психологічні тести, його результати навіть можна назвати "блискучими".

"Я можу сказати лише одне: це найгірший момент і найтемніша сторінка в історії наших авіаліній", - заявив Шпор.

Фото із Facebook Андреаса Любітца

Любітц влаштувався у компанію Germanwings у вересня 2013 року, одразу після проходження тренінгу. На той час його досвід пілота налічував 630 годин у небі.

У його професійній діяльності була перерва у кілька місяців, після чого він знову відвідував тренінг-центри. Любітц тренувався паралельно у двох центрах для пілотів – у школі Lufthansa та у США у школі авіакомпанії Phoenix (Арізона)

Фото зі сторінки Любітца в facebook via mashable.com 

У місцевому авіаклубі LSC Westerwald характеризують Любітца як давнього члена організації та кажуть, що він почав літати ще будучи підлітком. На сайті організації з’явився запис "Ми будемо завжди пам’ятати Андреаса" та слова про те, що "він здійснив свою мрію" літати, однак заплатив за це життям.

Сторінка Андреса Любітца в Facebook рясніє фотографіями із подорожей. Його друзі кажуть, що він займався бігом, він брав участь у марафоні Lufthansa.  

Любітц жив у невеличкому туристичному місті Монтабаур у Німеччині разом із батьками , його населення нараховує всього 12 тисяч осіб.

Наразі будинок охороняють поліцейські, котрі побоюються нападу на батьків пілота.

Нагадаємо, раніше прокуратура повідомила, що 28-річний другий пілот літака німецької компанії Germanwings Андреас Любіц, який розбився у французьких Альпах у вівторок, свідомо знищив судно. Загинуло 150 людей.

Проти нього порушили справу за статтею "навмисне убивство".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування