Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Кіхтенко назвав міста, де будуть військово-цивільні адміністрації

Вівторок, 3 березня 2015, 14:35

У Донецькій області створять три військово-цивільні адміністрації.

Про це у вівторок у Краматорську під час наради з керівниками міст і районів регіону повідомив губернатор Олександр Кіхтенко.

"Ми подали пропозиції по створенню на території Донецької області трьох військово-цивільних адміністрацій - обласної і Волноваської й Мар'їнської районних", - повідомив Кіхтенко.

Крім цього, губернатор розповів, що наразі розглядає питання про створення військово-цивільних адміністрацій в Авдіївці, Вугледарі й окремо в місті Красногорівка Мар'їнского району.

Військово-цивільні адміністрації - це тимчасові державні органі, які зокрема, покликано забезпечити виконання законів України й не допустити гуманітарної катастрофи на певній території. Адміністрації утворюються главою держави.

Як відомо, раніше президент Петро Порошенко підписав закон "Про військово-цивільні адміністрації", ухвалений Верховною Радою 3 лютого.

Згідно з документом військово-цивільних адміністрації є тимчасовими державними органами, що діють у складі Антитерористичного центру при СБУ й створюються для забезпечення дії Конституції та законів України, гарантування безпеки та нормалізації життєдіяльності, правопорядку, участі в протидії диверсійним проявам і терористичним актам, недопущення гуманітарної катастрофи в районі проведення антитерористичної операції.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування