Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Сепаратисти хочуть приїхати в Київ для обговорення Конституції України

П'ятниця, 6 березня 2015, 16:06

Донецький сепаратист Андрій Пургін, який називає себе спікером парламенту "ДНР", запропонував спікеру Верховної Ради Володимиру Гройсману прийняти делегацію "ДНР" для обговорення змін до Конституції України.

Про це повідомляють "РИА Новости".

"Колега, ДНР пропонує вам прийняти наших представників Д.В. Пушилина, О.В. Радомську, О.А. Макєєву, які уповноважені довести до вашого відома пропозиції ДНР, узгоджені з ЛНР, щодо внесення поправок у Конституцію України згідно з п. 11 комплексу заходів з виконання Мінських угод", – заявив він.

Крім того, він запросив Гройсмана відвідати Донецьк.

"Зі свого боку запрошуємо вас та членів вашої комісії відвідати м. Донецьк для обговорення співпраці ВРУ і народної ради ДНР з наступних питань реалізації рішень Нормандського формату і Мінської контактної групи", – додав він.

Як відомо, 11 пункт комплексу з виконання мінських угод передбачає "децентралізацію (з урахуванням особливостей окремих районів Донецької та Луганської областей, узгоджених з представниками цих районів), а також прийняття постійного законодавства про особливий статус окремих районів Донецької та Луганської областей".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...