Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кабмін звільнив з міністерств заступника часів Януковича і дружину "свободівця"

Субота, 11 квітня 2015, 12:57

Кабінет Міністрів звільнив заступника міністра аграрної політики і продовольства - керівника апарату Олександра Сеня.

Згідно з розпорядженням КМУ від 8 квітня, 53-річний Сень був звільнений за власним бажанням.

Він обіймав посаду заступника міністра агрополітики - керівника апарату з 3 квітня 2013 року, а з 2011 по 2013 року обіймав посаду заступника міністра агрополітики.

Крім того Кабмін звільнив заступника міністра молоді та спорту Олену Підгрушну та заступника міністра спорту - керівника апарату Євгена Баженкова.

Підгрушна і Баженков були звільнені у зв'язку з переходом на іншу роботу. Підгрушна обіймала посаду заступника міністра з 25 березня 2014 року, Баженков обіймав посаду з 17 грудня 2014 року.

26 березня заступник міністра молоді та спорту Підгрушна подала у відставку.

Причиною відставки було бажання спортсменки повернутися в спорт і почати підготовку до нового сезону у складі національної збірної України з біатлону.

Разом з тим звільнено першого заступника голови Державної пробірної служби Олександра Паламарчука - у зв'язку з ліквідацією Пробірною служби. Паламарчук займав дану посаду з 23 квітня 2014 року.

19 листопада 2014 Кабмін звільнив від обов'язків голови Пробірною служби Олександра Ксенжука. 10 вересня 2014 Кабмін ліквідував Державну пробірну службу.

Також звільнено заступника голови Держінспекції техногенної безпеки Ігоря Гасека - у зв'язку з ліквідацією Держінспекції.

Як відомо, 24 грудня 2013 екс-президент Віктор Янукович реорганізував МНС і Держінспекцію техногенної безпеки в Держслужбу з надзвичайних ситуацій.

Українські новини

 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування