Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко - Меркель: Бойовики не виконують домовленостей

Понеділок, 13 квітня 2015, 21:31

Президент Петро Порошенко закликав збільшити чисельність Моніторингової місії ОБСЄ і посилити її технічно задля верифікації порушень припинення вогню і відведення техніки.

Про це йшлося у ході телефонної бесіди глави держави з канцлером ФРН Ангелою Меркель, повідомляє прес-служба президента України. 

"Порошенко проінформував Меркель про ескалацію ситуації на Донбасі через неприпинення бойовиками вогню і невиконання ними вимоги повного відведення важкої техніки. Також президент наголосив на необхідності негайного звільнення усіх заручників", - йдеться у повідомленні. 

Сторони висловили сподівання на результативність проведення зустрічі міністрів закордонних справ країн "Нормандської четвірки" в Берліні та домовились продовжити діалог за її результатами.

"Необхідно створити всі умови для надходження гуманітарної допомоги для постраждалих, які мешкають у Донецькій та Луганській областях, зокрема тієї, що надходить за сприяння Міжнародного Комітету Червоного Хреста", - підкреслили співрозмовники. 

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування