Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойовики активізуються: за ніч 26 обстрілів. Один їхній безпілотник збили

Вівторок, 14 квітня 2015, 08:23

За минулий вечір і ніч бойовики на Донбасі 26 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових, у тому числі з важкої техніки.

Про це повідомляє прес-центр АТО вранці 14 квітня.

З 18-ї вечора 13 квітня до опівночі представники так званих "ДНР" і "ЛНР" на лінії розмежування 26 разів порушили режим "тиші", здебільшого із застосуванням мінометів, у тому числі у 8 випадках – калібру 120 міліметрів.

Найбільш напруженою була ситуація на Донеччині, де бойовики вели інтенсивний вогонь у бік позицій сил АТО з мінометів, танків, зенітної установки, автоматичних гранатометів та стрілецької зброї в районі Пісків, Авдіївки, Опитного, а також шахти Дутовка.

О 19:20 та 21:10 бойовики обстріляли з артилерії калібру 122 міліметри позиції сил АТО поблизу Авдіївки і Пісків. Крім того, в районі Авдіївки з 22 до 23 години під час гранатометних обстрілів застосували "запалювальні боєприпаси".

У районі Маріуполя вечір понеділка пройшов без обстрілів.

"На Луганщині противник двічі обстріляв наш опорний пункт зі стрілецької зброї неподалік Старого Айдара, а в районі урочища Суходол застосував по наших позиціях міномети калібру 120 міліметрів", - повідомляє прес-центр АТО.

Крім того, "ворог достатньо активно вів повітряну розвідку". На Луганщині та поблизу Маріуполя військові зафіксували 8 прольотів безпілотників противника. Один із них над Теплим поблизу Станиці Луганської збили засобами протиповітряної оборони ЗСУ.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: