З друком біометричних паспортів проблеми: зламалося обладнання

Четвер, 2 квітня 2015, 20:12

Обладнання, на якому здійснюється персоналізація (друк першої сторінки) бланків закордонних паспортів на держпідприємстві "Поліграфічний комбінат "Україна" вийшло з ладу.

Про це йдеться в повідомленні Державної міграційної служби.

"Державне підприємство "Поліграфічний комбінат "Україна" по виготовленню цінних паперів", яке є виробником бланків паспорта громадянина України для виїзду за кордон і здійснює персоналізацію цих бланків, проінформувало Державну міграційну службу України про вихід з ладу обладнання, на якому здійснюється персоналізація", - повідомляє прес-служба ДМС.

Як зазначається, поломка обладнання призвела до зменшення виробничих потужностей підприємства до 4,5 тисяч паспортів на добу.

Водночас щодня підрозділи міграційної служби оформлюють понад 8 тисяч заяв громадян на оформлення закордонного паспорту.

"До відновлення виробничих потужностей ДП "Поліграфічний комбінат "Україна" по виготовленню цінних паперів" можливі затримки в оформленні закордонних паспортів та порушення встановлених законодавством термінів їх оформлення",  - говориться в заяві міграційної служби.

Раніше повідомлялося, що українці з початку року подали близько 150 тис. заяв на оформлення біометрики.

Європейська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування