Німеччина теж заборонила в'їзд путінським байкерам

Субота, 25 квітня 2015, 21:06

Уряд Німеччини попередив про заборону в'їзду в країну членам російського байкерського клубу "Нічні вовки", який організовує мотопробіг Москва-Берлін.

Про це йдеться у спільній заяві міністерств закордонних і внутрішніх справ країни, оприлюдненій  25 квітня, повідомляє AFP.

У заяві вказується на можливі "загрози для громадської безпеки та порядку в Німеччині", а якщо існує припущення щодо таких загроз, "ми маємо право та обов'язок вжити всі необхідні засоби, щоб адекватно протистояти цим ризикам", йдеться у заяві міністерств.

До таких засобів представники міністерств віднесли "перешкоджання іноземцям у в'їзді в Німеччину", а також "адекватні поліцейські засоби в Німеччині".

Зокрема, зазначається в заяві, візи, вже отримані шляхом надання неправдивих даних, будуть анульовані.

У заяві також висловлюється сумнів, що мотопробіг сприятиме меті "посилення німецько-російських відносин", а також застерігається від "інструменталізації" страждань жертв нацистського режиму.

Як відомо, десятки байкерів з байкерського клубу "Нічні вовки" 25 квітня вирушили у мотопробіг Москва-Берлін. Мотоциклісти вирішили їхати попри заборону на в'їзд з боку Польщі та Чехії.

Німецька хвиля

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News