Штаб: Бойовики збільшили кількість обстрілів

Неділя, 26 квітня 2015, 19:57

Вдень 26 квітня - з опівночі до 18:00 бандформування провели вздовж лінії розмежування 46 обстрілів, здебільшого зі стрілецької зброї.

Як повідомили у прес-центрі АТО, 26 квітня ситуація у зоні проведення АТО характеризувалася значним збільшенням кількості обстрілів позицій українських військ з боку НЗФ.

Так, у Донецькій області неподалік с.Широкине противник 13 разів відкривав вогонь по опорному пункту ЗСУ, у тому числі із мінометів калібру 120 міліметрів та артилерії калібру 122 міліметри, танку та зенітної установки.

Поблизу с.Піски злочинці відкривали вогонь із артилерії калібру 122 міліметри і танку, а також 5 разів – із мінометів калібру 120 міліметрів.

Також у районі Пісків близько 5-ої ранку відбулося нетривале бойове зіткнення, в ході якого сили АТО відбили напад противника. 

"Обстрілам із різних видів зброї також піддавалися позиції українських військ в районі н.п. Авдіївка, Опитне та Кірове. У небі неподалік Авдіївки і Гранітного наші підрозділи зафіксували прольоти 2 безпілотників противника", - повідомили у штабі. 

У Луганській області російсько-терористичні війська тричі обстрілювали позиції наших військ неподалік населеного пункту Кримське, двічі - біля Щастя і Сокольників

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування