Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк про коаліцію: Ми пройдемо цю турбулентну частину

Вівторок, 28 квітня 2015, 11:27

Прем'єр Арсеній Яценюк заявляє, що коаліція є дієздатною попри деякі неузгодженості.

Про це він заявив на Міжнародній конференції на підтримку України в Києві у вівторок, відповідаючи на запитання журналіста про те, що останній тиждень у коаліції перестала існувати стабільність.

"Я пам’ятаю часи, коли основним нашим слоганом була "стабільність" – колись про таке казав президент Янукович. Це нормальний процес, коли є певні тертя між політиками. Покажіть мені політичну стабільність у демократичній країні. Де вона існує? Це нормально, коли є певні обговорення, дебати, певні розбіжності, але знаходження спільних відповідей – це головне", - наголосив Яценюк.

"Ми, звичайно, потребуємо  певної політичної зрілості – це новий парламент, нові депутати, вони розумні, в них є нові бачення, наприклад в "Самопомочі". Вони мають свою позицію, я це поважаю. Ми пройдемо цю турбулентну частину", - сказав він.

Яценюк додав, що "єдність між президентом, урядом парламентом, і всіма фракціями – це головна передумова".

Він також наголосив, що важливим є те, щоб була єдність всередині ЄС.

"Ще головна одна важлива частина – це єдність всередині ЄС щодо української ситуації. Це надзвичайно важливо", - зазначив він.

"І третє – це трансатлантична єдність між ЄС і США. Якщо ми все це зробимо разом, це буде найкращою відповіддю на російську агресію, найкращими ліками для забезпечення успіху в Україні, забезпечення миру та стабільності і в Європі, і у світі", - додав Яценюк.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...