Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Правий сектор" повідомив, що їхню базу оточили військові ЗСУ

Вівторок, 28 квітня 2015, 22:18

У добровольчому українському корпусі "Правий сектор" у вівторок ввечері повідомили, що їхню базу оточили підрозділи Збройних сил України.

Про це йдеться на сайті "Правого сектора".

"Вперше за історію участі Добровольчого Батальйону Правого сектору в проведенні так званої ''АТО'' на дальню базу Правого сектору наведене важке озброєння Української армії", - йдеться у повідомленні.

"Так, саме сьогодні, 28 квітня, за кілометр від в'їзду на базу армійці, як з'ясувалося, з 25-ї бригади, розбили блокпост. Особовий склад військовослужбовців в кількості до 25 осіб, озброєних та укомплектованих боєкомплектами. Присутня бронетехніка, її озброєння направлене прямо на базу Правого сектору", - сказано у заяві.

"З протилежного боку під'їзду до бази такий самий блокпост розвернула 95-та бригада армійців. Ось так наша влада бореться із Добровольцями?" – йдеться на сайті.

Журналістка "5 каналу" Тетяна Даниленко, яка поговорила з представниками "Правого сектора", зазначила, що Ярош розцінює таке оточення як загрозу "ПС".

"Міноборони та Генштаб, де Ярош працює радником, не пояснюють цих дій", - повідомила вона.

Щойно говорила з Правим сектором. Базу Яроша у Покровському районі очепили ЗСУ - 25 та 95 бригади. Дмитро Ярош розцінює ...

Posted by Тетяна Даниленко on 28 квітня 2015 р.

Згодом Дмитро Ярош повідомив, що з військовими вдалося домовитися.

 

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: