Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Один з кандидатів у ВРЮ підготував адвокатам передвиборчу "гречку"

Четвер, 9 квітня 2015, 15:25

Напередодні з'їзду адвокатів у Києві, на якому мають обрати делегатів у Вищу раду юстиції, секретар Ради адвокатів заручається підтримкою делегатів за допомогою знижки на готель.

У регіональні відділення Ради з Києва розіслали лист про продовження з'їзду 24-25 квітня.

Проте у листі, крім повідомлення місця і часу з'їзду, ймовірним делегатам пропонують бонус від секретаря Ради адвокатів Павла Гречківського, який також претендує на місце у ВРЮ.

 Клікніть для збільшення

"За сприяння секретаря Ради адвокатів Павла Гречківського проживання можливе у центральних готелях столиці з 50% знижкою", - йдеться у листі.

Жити делегатам пропонують у готелях "Дніпро" або "Україна", і вказують вартість двохмісного номера у 1200 гривень за добу.

При цьому на сайті готелю "Дніпро" вказано, що можна зняти бюджетний двомісний номер на добу за 530 гривень, а двомісний економ - за 1120 гривень.

 Скрін-шот сайту

В "Україні" такі номери коштують від 650 до 870 гривень, а за 1300 гривень взагалі можна зняти номер-люкс.

Скрін-шот сайту

Як пояснили "Українській правді" в Держуправлінні справами, якому належать обидва готелі, надавати знижку для групових замовників – це для них звичайна практика.

Готелі компенсують ці знижки за рахунок додаткових послуг: оренди конференц-залів, оплати харчування тощо.

У ДУС також розповіли, що Рада адвокатів справді звернулась з листом до державних готелів з проханням "посприяти" проведенню з'їзду адвокатів.

Але про якісь конкретні домовленості ще не йдеться, бо замовники не надали навіть списку делегатів, як і про конкретну величину знижки.

У самій Асоціації адвокатів згодом "Українській правді" уточнили, що ініціатива зняти готелі походить саме від неї, а Гречківському просто доручили звернутись із нею до готелів ДУС.

"Така ініатива НААУ зумовлена необхідністю економії коштів рад адвокатів регіонів, які згідно рашення Ради адвокатів України №136 від 24 жовтня 2014 року, здійснюють фінансування участі делегатів у ІІІ З'їзді адвокатів України", - пояснили в асоціації.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...