Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Звинувачувальний акт у справі про події 2 травня в Одесі повернули до суду

П'ятниця, 15 травня 2015, 03:53

Апеляційний суд Одеської області своїм рішення повернув на розгляд Малиновського суду обвинувальний акт у справі про масові заворушення в Одесі 2 травня 2014.

Про це повідомляє Думская.net

Нагадаємо, 27 квітня суд повторно повернув обвинувальний акт на доопрацювання. На думку адвокатів, прокуратура не тільки не виправила недоліки, але й допустила нові.

Це рішення було оскаржене прокуратурою в обласному суді. За підсумками більш ніж восьмигодинного засідання колегія постановила: скаргу прокуратури задовольнити частково, обвинувальний акт повернути і зобов'язати першу інстанцію приступити до розгляду справи в колишньому складі.

Присутні на засіданні відзначили безліч процесуальних порушень, допущених колегією суддів при розгляді справи. Це кілька разів призводило до справжнісіньких "бунтів" підсудних, які домагалися, наприклад, можливості заявити власні клопотання.

Мотиви, якими керувався суд, стануть відомими через п'ять днів, коли буде складено повний текст судового рішення.

Раніше повідомлялося, що 28 квітня Генпрокуратура направила до суду обвинувальний акт стосовно одного звинуваченого у навмисному вбивстві під час заворушень в Одесі 2 травня 2014 року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування