Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк просить продовжити роботу групи, що розслідує корупцію в уряді

П'ятниця, 15 травня 2015, 12:18

Прем’єр Арсеній Яценюк виступає за продовження діяльності робочої групи з розслідування фактів корупції в уряді.

Про це він заявив, відповідаючи на питання депутат Антона Геращенка.

Яценюк нагадав, що група була створена після обвинувачень з боку відстороненого голови Держфінінспекції про розкрадання в уряді.

"Він вийшов з політичними звинуваченнями про начебто розкрадання в уряді 7,5 млрд, я був перший за те, щоб ГПУ порушила кримінальне провадження за цим фактом. Так само зараз ви питаєте, чи треба продовжити роботу групи з цього розслідування? Моя відповідь: "Продовжуйте". Маєте питання до мене? Я готовий прийти публічно і говорити", - заявив Яценюк.

"Я готовий свідчити як прем’єр по будь-якому факту, звинуваченню, по будь-якій справі, яка стосується мене і уряду. Але я буду боротися з політичними провокаторами, які  заводять країну в звинувачення у фактах корупції, яких не було, які показують виключно на російському телебаченні", - зазначив він.

Він також сказав, що йому це нагадало історію 2005 року, коли екс-голова АП "звинуватив чинного президента Порошенка в корупції".

"Але жодного факту не було підтверджено, проте тоді виник політичний конфлікт і скандал, який спровокував розпад коаліції і дострокові вибори. Це була частина плану. Не вдалось і не вдасться!" – зазначив Яценюк.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування