На Харківщині боржник застрелив двох людей і утримує заручників

Понеділок, 25 травня 2015, 18:22

На Харківщині чоловік, до якого прийшов судовий виконавець, застрелив двох цивільних, та, втікаючи, захопив заручників на заправці.

Про це повідомили в ГУ МВС у Харківській області.

Інформація про подію надійшла до чергової частини райвідділу о 14-00.

За попередніми даними, у Люботині невідома особа відкрила вогонь з карабіну, ймовірно, "Сайгак", внаслідок чого загинуло двоє людей та один отримав поранення. На даний момент вже встановлено, що зловмисником є 48-річний місцевий мешканець.

Після скоєного чоловік на власному автомобілі "ВАЗ-99" виїхав до села Коротич, де на автозаправці захопив двох заручників.

Трасса из Харькова на Киев перекрыта. Стрельба в Люботине. Два трупа. Стрелок пытался скрыться и взял заложников на АЗС под Коротичем. Работают МВД и СБУ

Posted by Slava Mavrichev on Monday, May 25, 2015

UPD 18:22  У свою чергу радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко на своїй сторінці у Facebook повідомив, що зловмисник, що захопив у заручники людей, є власником будинку. Він у стані крайнього перезбудження, відкрив стрілянину по судовому виконавцю і особах, що його супроводжували.

 Трасу перекрито. Фото Slava Mavrichev

"Загинув один з двох понятих і хтось із перехожих або осіб, що супроводжували судового виконавця. Дільничний не встиг зупинити злочинця, законно застосувавши проти нього зброю. Після чого чоловік, сівши у машину, виїхав на трасу Київ-Харків, де захопив трьох заручників - співробітників АЗС OKKO, яка розташована в селищі Коротич ", - написав він.

В Харьковской области в городе Люботин произошло ЧП с захватом заложников и гибелью граждан. Сегодня утром судебный ис...

Posted by Anton Gerashchenko on Monday, May 25, 2015

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...