Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

9 травня міліція стрілятиме за найменшої загрози киянам - МВС

Середа, 6 травня 2015, 18:14

Столична міліція збільшить кількість озброєних патрулів 9 травня, щоб не допустити провокацій та терористичних актів.

Про це 6 травня заявив начальник міліції Києва Олександр Терещук, повідомляє сайт Головного управління МВС у Києві.

"Ми збільшимо кількість озброєних співробітників, які будуть у спеціальних групах перебувати в окремих автомобілях, будуть задіяні снайпери та інші працівники, котрі пильно відстежуватимуть ситуацію", - розповів Терещук.

Він додав, що на свята у столиці чергуватимуть понад 50 тисяч працівників міліції, військових та представників громадськості.

"У разі хоча б найменшої загрози життю та здоров'ю киян, гостей столиці, ветеранів правоохоронці будуть певним чином діяти і застосовувати зброю. Іншого сьогодні бути не може, - підкреслив Терещук.

Він також зазначив, що міліція не може допустити, "щоб негідник взяв гранату і кинув у натовп людей".

"Оперативні працівники будуть знаходитися серед людей, які зберуться на святкові заходи з приводу Дня Перемоги, аби мати можливість попередити правопорушення", - розповів головний міліціонер столиці.

Він також попросив громадян поставитися з розумінням, якщо співробітники міліції попросять провести огляд їхніх особистих речей.  

Також відзначається, що міністр внутрішніх справ Арсен Аваков пообіцяв надати столичній міліції 10 броньованих спецавтомобілів, на яких спецгрупи виїжджатимуть у разі необхідності на затримання небезпечних зловмисників.

Українська правда. Київ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування