Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гройсман пропустить урочисте засідання у Раді, бо захворів

П'ятниця, 8 травня 2015, 08:49

О 12:30 у п’ятницю, 8 травня, відбудеться урочисте засідання Верховної Ради, присвячене 70-й річниці перемоги над нацизмом у Європі, місцю та ролі українського народу у Другій світовій війні.

Як повідомляється на сайті парламенту, очікується велика кількість учасників та гостей. Уздовж центральних сходів та кулуарів другого поверху будівлі ВР стоятиме Почесні Варта.

Між тим голова Верховної Ради Володимир Гройсман повідомив у Facebook напередодні, що не зможе бути на врочистому засіданні 8 травня через хворобу.

"Мені дуже шкода, що захворів та не зможу його (врочисте засідання) провести, але на наступному пленарному тижні обов'язково буду "в строю", - написав він.

Гройсман наголосив, що 70 років тому в цей день було встановлено мир у Європі – і "цього року ми вперше з усіма народами Європи спільно відзначаємо цю дату, запровадивши в Україні День пам'яті та примирення".

"Схиляємо голову перед усіма, хто виборював перемогу у Другій світовій війні, віддаємо шану подвигу українського народу за його внесок у перемогу Антигітлерівської коаліції, пам'ятаємо, скільки невинних жертв принесла ця страшна війна", - зазначив спікер.

Завтра - важливий день. 70 років тому, саме у цей день, було встановлено мир у Європі. Цього року ми вперше з усіма наро...

Posted by Volodymyr Groysman on Thursday, May 7, 2015

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: