Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

США і G7 готові ввести нові санкції відносно РФ - Байден

Четвер, 11 червня 2015, 03:42

США та інші країни G7 готові ввести нові санкції проти Росії у зв'язку з ситуацією в Україні.

Про це в середу за підсумками зустрічі у Вашингтоні американського віце-президента Джозефа Байдена з прем'єр-міністром України Арсенієм Яценюком повідомила прес-служба Білого дому, передають "РИА Новости".

"Віце-президент зазначив, що США і їх союзники по "сімці" готові при необхідності ввести серйозні додаткові санкції як відповідь на дії Росії", - йдеться в повідомленні.

Також Байден підкреслив "націленість США та їх партнерів по "сімці" на продовження тиску на Росію до повного виконання Мінських домовленостей, включаючи повернення української частини кордону під контроль України, а також виведення всіх російських солдатів і зброї з території України".

Також у повідомленні вказується, що сторони обговорили "програму реформ". Зокрема, мова йшла про "необхідність продовження просування вперед у боротьбі з корупцією". Крім того, обговорювалися "інші заходи, які сприятимуть стабільності та зростанню, а також залученню додаткових інвестицій в Україну", - зазначили в Білому домі.

Раніше президент Сполучених Штатів Америки Барак Обама заявив про готовність США і всіх країн "Великої сімки" до посилення санкцій проти Росії.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: