Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В ОБСЄ за вихідні нарахували близько 800 вибухів у зоні АТО

Вівторок, 16 червня 2015, 01:13

Спостерігачі СММ ОБСЄ заявляють, що за вихідні зафіксували 594 вибухи навколо Донецького аеропорту і 180 - навколо Широкиного.

Про це йдеться у звіті місії за вихідні.

"Протягом двох днів, спеціальна моніторингова місія перебуваючи на спостережному пункті Спільного центру з контролю і координації на центральному вокзалі Донецька (територія підконтрольна" ДНР ", 8 км від цента міста) побачила в загальному мінімум 594 вибухи, викликані вхідним і вихідним артилерійським і мінометним вогнем, а також застосуванням стрілецької зброї та легкого озброєння, включаючи вогонь з великокаліберного кулемета", - сказано у звіті.

Спостерігачі прийшли до висновку, що удари припали на північ, північний захід, північний схід, захід і південний захід на відстані від 2 до 10 км від позицій місії.

Крім того, представники ОБСЄ заявляють, що перебуваючи на спостережних пунктах, які розташовані на захід від 1,5 до 3,5 км від Широкино, протягом двох днів місія зафіксувала всього 180 вибухів, які були викликані використанням 82-мм і 120-мм мінометів, артилерії, автоматичних гранатометів, а також стрілецької зброї, в тому числі великокаліберного кулемета.

Також наголошується, що 13 червня безпілотний літальний апарат місії помітив шість мінометних позицій у Широкино.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: