Під час теракту в Тунісі поранили українку

П'ятниця, 26 червня 2015, 17:51

Громадянка України отримала поранення під час теракту на курорті в Тунісі, її життю ніщо не загрожує. Серед загиблих в основному громадяни Німеччини та Великобританії.

Про це повідомили в МЗС України, передає Інтерфакс-Україна.

Там зазначили, що за попередньою інформацією, громадян України серед жертв теракту в Тунісі немає.

"За попередньою інформацією, громадян України серед жертв теракту немає. Але наше посольство в Тунісі та особисто посол Микола Нагорний вживають максимальні зусилля, щоб прояснити інформацію у турфірм і в інших організаціях про наявність українських громадян", - сказала керівник прес-служби МЗС України Альона Ващенко.

Вона зазначила, що ситуація ускладнюється підвищеними заходами безпеки, оскільки район теракту заблоковано.

Також Інтерфакс повідомляє, що число загиблих в результаті нападу на два готелі в туніському місті Сус збільшилася як мінімум до 30 осіб, повідомляють ЗМІ.

Раніше повідомлялося про 27 загиблих.

Напад було скоєно на готелі Riu Imperial Marhaba 5 * (належить іспанській групі RIU Hotels & Resorts, що базується на Майорці) і Mouradi Palm Marina 5*. Обидва розташовані по сусідству в популярній курортній зоні Порт-Ель-Кантауи.

Загиблі в Тунісі постояльці двох готелів в основному були туристами з Великобританії та Німеччини, повідомляє туніське радіо Mosaic FM.

За даними ЗМІ, один з терористів убитий співробітниками поліції, другий заарештований.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...