Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

МЗС РФ щодо заяв ЄС про «чорний» список: вони не здатні сприймати реальність

Середа, 3 червня 2015, 01:27

Складання списку нев'їзних до Росії - це законна розмірна відповідна міра на дії Євросоюзу.

Таку думку висловив заступник голови МЗС РФ Сергій Рябков, передають РИА Новости.

"Складання списків нев'їзних до РФ - це не примха, не якась примха з російського боку. Це законна, співмірна відповідна міра на неприйнятні обмеження на в'їзд до Євросоюзу під надуманими приводами російських представників", - заявив він.

За його словами, західні політики, вимагаючи пояснень від Москви у зв'язку з появою даних списків, демонструють, що не здатні сприймати реальність.

"Зараз, як хтось із цих європейських списків, робити круглі очі, говорити "на якій підставі?","Дайте нам пояснення", доходити у своєму цинізмі до фраз, що все це незаконно і намагатися зараз придумувати якісь заходи у відповідь на наші відповідні заходи - це відображення інтелектуального політичного убожества, це свідчення того, що люди навколо себе нічого не бачать просто, не здатні сприймати реальність як вона є", - зазначив заступник міністра.

Він додав, що залишається шкодувати, що такі люди причетні до прийняття рішень в Європейському союзі.

Раніше Європарламент обмежив вільний доступ до своїх приміщень для посла Росії при ЄС, депутатів Держдуми і Федеральних зборів РФ і призупиняє участь у комітеті міжпарламентського співробітництва ЄС-Росія.

Як відомо, Росія затвердила і передала європейській стороні список європейських політиків, яким заборонено в'їзд на територію РФ. Загалом до нього потрапили 89 осіб.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: