Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойовики зосередили вогонь на Донецькому напрямку, били з забороненої зброї - штаб

Середа, 3 червня 2015, 07:18

З 18:00 2 червня і до 6:00 сьогоднішнього ранку бойовики продовжували обстріл українських позицій в зоні АТО, в тому числі, і з забороненої зброї.

Про це на сторінці в Facebook повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Маріупольському напрямку з 122 мм артилерії, мінометів, гранатометів і стрілецької зброї бойовики стріляли по Широкино. Також тут вів вогонь і снайпер.

На Луганському напрямку з кулеметів та стрілецької зброї терористи вели вогонь по Золотому, Фрунзе та Щастю. З 120 мм артилерії били по Станиці Луганській.

На Артемівському напрямку з 120 мм артилерії і стрілецької зброї бойовики обстріляли Лозову та Кірове. З 120 мм мінометів загарбники били по Світлодарську, а з 152мм артилерії - по Курдюмівці.

Майже весь свій вогонь бойовики зосередили на Донецькому напрямку.

З мінометів і артилерії, заборонених мінськими домовленостями калібрів, а також великокаліберних кулеметів загарбники стріляли по Опитному, шахті Бутівка, Водяному, Первомайському, Мар'їнці, Піскам, Невельському, Кам'янці, Новотроїцькому, Красногорівці, Березовому.

З гранатометів, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї і танка бойовики багаторазово обстрілювали Піски.

"Загалом, можна сказати, що за цей період більше половини обстрілів загарбники вчинили саме на Донецькому напрямку", - зазначили в штабі.

Безпілотники бойовиків з'являлися в небі над українськими позиціями 27 разів.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: