Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Миколаївщині міліціонер, що скоїв ДТП з 4 жертвами, отримав 10 років

Четвер, 4 червня 2015, 14:18

На Миколаївщині міліціонера, котрий скоїв ДТП, унаслідок чого загинуло 4 осіб та ще 1 отримав травми, засудили до 10 років ув’язнення.

Про це повідомили у Генеральній прокуратурі.

"Винесено вирок колишньому працівнику міліції, який 8 листопада 2014 року у стані алкогольного сп'яніння скоїв дорожньо-транспортну пригоду, внаслідок якої загинуло чотири особи та ще одна отримала тілесні ушкодження", - заявили в ГПУ.

Суд визнав міліціонера винним за ч.3 ст.286 КК України – порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили загибель кількох людей, призначивши покарання у виді 10 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на 3 роки та позбавив спеціального звання.

Як повідомлялось раніше, правоохоронець, перебуваючи за кермом автомобіля "КІА CLARUS" у стані алкогольного сп’яніння, рухаючись по автодорозі "Арбузинка – Єланець - Нова Одеса" перевищив швидкість, виїхав на смугу зустрічного руху, де врізався у автомобіль ВАЗ-21093.

У результаті ДТП загинули чотири людини - три пасажири автомобіля "КІА CLARUS", серед яких 12-річна дівчина, пасажирка автомобіля ВАЗ-21093 від отриманих травм померла у лікарні. Водій ВАЗ-21093 отримав тілесні ушкодження середнього ступеню тяжкості.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...