Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Суддю Вовка відсторонили від посади ще на місяць

Вівторок, 9 червня 2015, 16:44

Вища кваліфікаційна комісія суддів продовжила відсторонення від посади судді Печерського районного суду Києва Сергія Вовка і судді Солом'янського районного суду Світлани Кушнір.

Про це повідомляє прес-служба ВККС.

Зазначається, що відповідне рішення на підставі клопотання генерального прокурора було прийнято на засіданні Вищої кваліфікаційної комісії суддів 8 червня.

"У зв’язку з притягненням до кримінальної відповідальності комісія прийняла рішення продовжити відсторонення строком на 1 місяць стосовно Вовка Сергія Володимировича – судді Печерського районного суду міста Києва та Кушнір Світлани Іванівни – судді Солом`янського районного суду міста Києва", - сказано в повідомленні.

Крім того комісія вирішила відкласти розгляд справи про відсторонення та продовження строку відсторонення від посади стосовно Владислава Оберемка - судді Макарівського районного суду Київської області та Любові Перепелюк – судді апеляційного суду Чернівецької області.

Стосовно судді господарського суду Одеської області Павла Меденцева комісія прийняла рішення про повернення клопотання генпрокурору.

Як відомо, Вовка підозрюють в ухваленні завідомо неправосудного рішення у цивільній справі, яким він позбавив законного власника його майна.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: