Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Харкові напали на поштовий автомобіль, 3 загиблих

П'ятниця, 10 липня 2015, 09:57

У Харкові напали на поштовий автомобіль під час інкасації – за попередньою інформацією, загинули троє працівників пошти.

Про це повідомляє прес-службі міліції на Харківщині.

Про стрілянину на вулиці Ньютона міліції повідомили близько 8 ранку. Невідомий чоловік, озброєний автоматом, здійснив кілька пострілів у бік працівників пошти, в результаті чого вони отримали смертельні поранення.

"Нападник переклав кілька мішків до свого автомобіля та зник у невідомому напрямку. Зараз працівниками харківської міліції вживаються усі необхідні заходи для затримання зловмисника", - повідомляє МВС області.

У Харкові введено спеціальний план з метою оперативного затримання зловмисника.

Раніше радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко повідомив у Facebook: "О 8:40 ранку в Харкову на вул. Ньютона, у момент ранкової інкасації, стався розбійний напад на відділення "Нової пошти". За попередньою інформацією, загинуло троє працівників "Нової Пошти".

Втім, у "Новій пошті" спростували цю інформацією. Там наголосили, що в них немає відділення за адресою вулиця Ньютона, 107. Там працює інша поштова компанія.

Компанія "Нова Пошта" інформує, що інформація, розповслюджена у ЗМІ та розміщена у мережі Facebook про напад на її відді...

Posted by Нова Пошта on Friday, July 10, 2015

"У Харкові введено план перехоплення. На місці працює слідчо-оперативна група", - повідомив Геращенко.

Геращенко попросив усіх, хто був свідками цієї трагедії, дати свідчення й допомогти слідству встановити особи убивць.

"Однією з головних версій буде те, що це зробила та ж група невідомих осіб, яка раніше вже чотири рази грабувала й убивала інкасаторів – і досі залишилася не розкритою. Можливо, ця трагедія поставить крапку в цій низці розбоїв і вбивств", - написав Геращенко.

Только что, в 8 40 утра в Харькове на ул. Ньютона, в момент утренней инкассации, произошло разбойное нападение на отде...

Posted by Anton Gerashchenko on Thursday, July 9, 2015

.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: