Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У МВС визначилися, ким був озброєний чоловік у цивільному під час перестрілки на Закарпатті

Вівторок, 14 липня 2015, 02:17

Глава прес-служби МВС України Артем Шевченко заявляв, що озброєний чоловік у цивільному помічений поруч з міліцією під час стрілянини в Мукачевому, - це міліціонер, пізніше він повідомив, що це просто мисливець, який проїжджав повз.

Про це він написав у Facebook.

Артем Шевченко повідомив, що людина, яку зафіксували камери поруч із співробітниками міліції під час перестрілки з "Правим сектором" у Мукачевому насправді звичайний мисливець на ім'я Йовбак Микола Миколайович.

 

Раніше, Артем Шевченко заявляв, що людина в цивільному під час стрілянини в Мукачевому - це співробітник МВС.

"Хочу уточнити: ті особи зі зброєю, але в цивільному одязі, яких продемонстровано на відео Радіо Свобода і Reuters - це працівники міліції, які були підняті по тривозі і які не встигли переодягнутися у формений одяг", - написав Шевченко.

 

Однак, як повідомляли ЗМІ, місцеві жителі стверджують, що це не так. У хлопці на відео мукачевці впізнали уродженця с. Кольчино, який зараз живе в Мукачевому. Його ім'я Микола, і він з оточення народного депутата Михайла Ланьо.

Як відомо, в Україні виник збройний конфлікт між "Правим сектором" та представниками депутата Верховної Ради Михайла Ланьо. Його причиною всі сторони конфлікту називають спроби перерозподілити контрабандні потоки на Закарпатті.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування