Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Коаліція все ж вирішила проводити вибори на підконтрольній частині Донбасу

П'ятниця, 17 липня 2015, 11:56

Коаліція домовилася все ж проводити місцеві вибори на підконтрольній частини Донецької і Луганської областей за окремим законом.

Про це журналістам заявив перший заступник керівника фракції "Блоку Петра Порошенка" Ігор Кононенко, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Є політична домовленість, і вона виглядає так: вибори окупованій території не проводяться, а вибори на території, де діють військово-цивільні адміністрації (Донецька і Луганська – ред.), проходять за окремим законом", – сказав він.

У той же час він вважає, що постанову про призначення місцевих виборів Верховна Рада у п'ятницю не підтримає через низьку явки депутатів.

"Я не знаю, чи на сьогодні це буде проголосоване, тому що в залі невелика кількість людей", – зазначив Кононеко.

У свою чергу фотограф Богдан Бортаков опублікував на своїй сторінці у Facebook фото чорновика постанови про призначення місцевих виборів, згідно з яким, вибори на неокупованій частині Донбасу мають бути призначені.

17/07/15 ВР: Луценко договаривается с оппоблоком. как видно на фото, военнгубов предлагается лишить... в общем, читайте сами...)

Posted by Bogdan Bortakov on Friday, July 17, 2015

Як відомо, раніше профільний комітет Ради запропонував не проводити місцеві вибори на всій території Донецької і Луганської областей. У свою чергу спікер Володимир Гройсман виступив проти такої ініціативи.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування