Нічний вибух у Одесі розслідують як теракт: заклали саморобну вибухівку

Четвер, 2 липня 2015, 09:06

Вибух у одеському ресторані "У Ангелових" вночі здійснили за допомогою саморобного пристрою, міліція розслідує цей факт як терористичний акт.

Про це повідомляє прес-служба одеського міського управління МВС.

У закладі, що на вулиці Жуковського, 38, було застосовано "саморобний безоболонковий пристрій з електричним способом приведення у дію", встановила міліція.

У Одесі - черговий вибух, у ресторані Ірини Ангелової, Фото МВС

За попередніми висновками вибухотехнікі, еквівалент вибухового пристрою дорівнює від 450 до 600 грамам у тротиловому еквіваленті.

У ресторані "У Ангелових" вчинили вибух

В результаті спрацювання вибухового пристрою пошкоджено вхідні двері та фасад закладу. Вибито шибки на вікнах в квартирах над рестораном і у сусідньому кафе.

Постраждалих в результаті вибуху немає.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1. ст.258 (терористичний акт) Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 10 років із конфіскацією майна або без неї.

Ресторан "У Ангелових" входить до числа найкращих у Одесі, особливо славиться своїми десертами.

Господиня ресторану Ірина Ангелова займає активну проукраїнську позицію, вона допомагає організовувати харчування у шпиталі для поранених у АТО бійців.

Це не перша спроба теракту в закладах Ангелових.

4149 6258 0356 2972 Приватбанк Ангелова Ирина Валентиновна. Я прошу вас о материальной помощи. Всем верну. Дам расписки....

Posted by Ирина Ангелова Гольфстрим on Wednesday, July 1, 2015

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування