Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Інтерпол видалив сторінку розшуку Януковича

Вівторок, 21 липня 2015, 12:20

Інтерпол видалив із рубрики розшукуваних файл з даними Віктора Януковича.

Файл, де раніше були дані Януковича, на сайті Інтерполу тепер пустий.

 

Як заявила адвокатська компанія Joseph Hage Aaronson, яка добивалась скасування розшуку Януковича, це сталось після звернення адвокатів.

Адвокати стверджують, що в Інтерполі прислухались до їхніх заяв щодо "політичної мотивованості" переслідування Януковича в Україні.

В Інтерполі, стверджує адвокатська компанія, вирішили, що дані про Януковича "потребують подальшого поглибленого вивчення".

Тепер Інтерпол зупинив оголошення "червоної картки", видалив сторінку про розшук Януковича із сайту та "заблокував доступ країн-членів Інтерполу до даних про Віктора Януковича".

Повідомлення про розшук Януковича було оприлюднене 12 січня 2015 року. Тоді Разом з Януковичем у розшук по лінії Інтерполу оголосили екс-прем'єра Миколу Азарова, сина Януковича Олександра, екс-главу МОЗу Раїсу Богатирьову, екс-міністра фінансів Юрія Колобова та екс-керівника Укртелекому Георгія Дзекона.

Щодо усіх цих чиновників була виставлена "червона картка", яка передбачає затримання для екстрадиції в Україну.

Тепер сторінка про розшук Дзенкота теж порожня. Картки Азарова, Колобова, якого уже затримали в Іспанії, та Богатирьової відкриті.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування